Kategori Bare for sjov

Den irreverente dyrlæge taler om loppekrager til hunde
Bare for sjov

Den irreverente dyrlæge taler om loppekrager til hunde

Websted for nylig kontaktede mig og bad mig om at skrive en artikel om dette emne - Virker loppekrager virkelig? Lad mig først introducere mig for dem af jer, der ikke kender mig. Jeg er den irreverente dyrlæge. Jeg tænker og giver dig min ærlige mening. Jeg vil ikke snakke dig eller sukkercoat sandheden.

Læs Mere
Bare for sjov

Funny Story: A Cat's Diary

Jeg lo så hårdt, da jeg fik denne e-mail fra en af ​​mine webstedabonnenter. Det er en sjov historie kaldet ”Pet Diaries”. Det skal være en dagbogspost fra en hund og kat, der bor i samme hus. Lad mig dele lidt af kattens dagbog, så du kan få en smag ... Katten skriver følgende i sin dagbog: Dag 483 i mit fangenskab.
Læs Mere
Bare for sjov

Hvad hundeejere vil vide

Jeg er begejstret for, at så mange af jer elsker og har tillid. Vores hjemmeside er blevet en værdsat online ressource til information om kæledyr. Vi forsøger hårdt at give dig information af god kvalitet, som hjælper dig og dit kæledyr. I sidste ende håber vi, at vores oplysninger vil hjælpe med at redde eller forlænge kæledyrs liv, og at hjælpe vores kæledyr med at få en bedre livskvalitet.
Læs Mere
Bare for sjov

Cat Video Flushing Toilet - Meget sjovt!

Vores spørgsmål i denne uge var: Læge - har du nogensinde set videoen af ​​den kat, der fortsætter med at skylle toilettet? Det er meget morsomt. Jeg så det en gang, men kan ikke finde det. Jeg ville vise det til min søster. Tak - Abby - Charleston, WVA Svar Hej Abby - tak for din e-mail. Jeg har set den video, og du har ret - den er meget morsom.
Læs Mere
Bare for sjov

Bare til din hund - 2014-2015 Pet Horoscopes

Velkommen til månederne efterår 2014 til vinter og 2015 kombineret med forår og sommer-fire sæsoner, der lover forandring og binding for mennesker og deres hund (er). Da dette år går ind i efteråret fuld af helligdage og nyhed kan det være både spændende og udfordrende for dig og din hund. Indtast den sidste tre uger irriterende Mercury Retrograde-periode i oktober 2014 (en tid, hvor kommunikationen er forsinket eller misforståelser sker).
Læs Mere
Bare for sjov

Påskeæg Jæger til dig og din hund

Jagt på disse æg er sjovt og hjælper med at inkludere hundene i familiefeiringer. Hvis du allerede har påskeæg til dine børn, kan du også gøre en til familiehunden. Da chokolade kan gøre hunde syge (og endda være giftige), er det nødvendigt at oprette to påskeægtejagt: en til børnene med slik og en til hundene med hunde godbidder.
Læs Mere
Bare for sjov

Hvem fortjener et kæledyr? Den irreverente dyrlæge taler ud

Kæledyr kan give os en enorm mængde kærlighed, kærlighed og hengivenhed. Fortjener ikke alle det? Dette er et interessant og kontroversielt emne. Og jeg må indrømme, at det er et vanskeligt spørgsmål at besvare. Pet Place-redaktørerne har bedt mig om at overveje dette spørgsmål nogle tanker, og efter at have tænkt længe og hårdt er jeg klar til at tale mit sind.
Læs Mere
Bare for sjov

Hunde, der kan forhindre deres ejerbeslag

For tæt på otte år siden gav livet Leana Beasley en urimelig hånd. Hun var i Panama, hvor hendes mand tjente i den amerikanske hær, da hun led af en hjerneskade, efter at hun gled og faldt ned ad en lang trappe i deres lejlighed. I de næste fire år led hun skræmmende anfald - nogle gange en række af dem flere gange om ugen.
Læs Mere
Bare for sjov

Den irreverente dyrlæge taler om hundeskabning

Jeg må indrømme det lige nu - dette er et lidt klodset emne, men reelt. Før jeg går videre, lad mig introducere mig for dem af jer, der ikke kender mig. Jeg er den irreverente dyrlæge. Jeg tænker og giver dig min ærlige mening. Jeg vil ikke snakke dig eller sukkercoat sandheden. Jeg siger det som det er - til dig, medicinalfirmaerne, producenter af kæledyrsprodukter, professionelle opdrættere og kæledyrsejere.
Læs Mere
Bare for sjov

Kan fugleinfluenza (fugleinfluenza) inficere hunde?

Fugleinfluenzaen, også kendt som fugleinfluenza eller H5N1-virussen, er blevet et stadig mere udbredt emne i nyhederne. Spørgsmålet, som kæledyrsejere stiller, er "Kan deres hund eller kat blive inficeret med fugleinfluenzaen". Fugleinfluenzaen for nylig lavede nyheder april 2015, da over 5 millioner æglæggende høner i Iowa måtte ødelægges, efter test bekræftede et udbrud af aviær influenza.
Læs Mere
Bare for sjov

Kan fugleinfluenzaen (fugleinfluenza) inficere huskatte?

Fugleinfluenzaen, også kendt som fugleinfluenzaen, er blevet et stadig mere udbredt emne i nyhederne i de sidste par år. Fugleinfluenzaen for nylig kom med nyheder i april 2015, da over 5 millioner æglæggende høner i Iowa måtte ødelægges, efter at tests bekræftede et udbrud af aviær influenza. En stamme af influenzavirus, også kendt som H5N1, inficerer normalt fjerkræ eller vilde fugle og er spredt til mere end 30 lande i Afrika, Asien, Europa og Mellemøsten.
Læs Mere
Bare for sjov

Bogen anmeldelse: Din hund, brugervejledningen af ​​Dr. Marty Becker

Din hund, brugervejledningen, Dr. Marty Beckers bog om at eje en hund, er måske det mest omfattende, praktiske og nødvendige stykke skriftligt om emnet nogensinde! Fra forordet fra Dr. Nicholas Dodman, anerkendt forfatter i sin egen ret, til Dr. Beckers venlige skrivestil, er dette ikke kun en god læsning; det er en manual, der skal være i enhver hundekærers hjem.
Læs Mere
Bare for sjov

Almindelige kattemyter

1. Katte skal have kuld, før de spayes. Det er ikke sandt. Katte, der har kuld, før de spayes, er ikke bedre til det på nogen måde. Faktisk er spayed katte sundere og har fjernet risikoen for livstruende livmoderinfektioner. 2. Gatekatte er altid sundere end renrasede katte.
Læs Mere
Bare for sjov

52 største fejl, hundeejere gør: Den irreverente dyrlæge taler ud

Selv den mest velmenende af kæledyrsejere begår fejl. Jeg ser det hele tiden. De gør muligvis noget for at prøve at hjælpe deres kæledyr, men faktisk gøre skade. Selv hvis de tror, ​​de forstår deres hund eller et andet dyr ordentligt, kan det gå helt galt. Mange af de fejl, kæledyrsejere foretager, skyldes en mangel på erfaring i den særlige situation eller problem.
Læs Mere
Bare for sjov

Den irreverente dyrlæge taler om faren for katte, der sover i sengen

For et stykke tid tilbage var der en forsideartikel i USA Today med denne overskrift: ”At lade kæledyr sove ved siden af ​​dig kan gøre dig syg, siger eksperter.” Overskrifter får folk til at se og læse. Ja, det er sandt. Og dette var en af ​​disse overskrifter. Der er to spørgsmål, jeg gerne vil behandle om denne artikel: 1. Var det uansvarligt af pressen at køre denne type overskrift og rapportere disse oplysninger?
Læs Mere