Kategori Holde dit kæledyr sundt

Holde dit kæledyr sundt

Er der kæledyrsforsikring, der dækker eksisterende forhold?

Vil dit kæledyrs sygdom være dækket af en ny kæledyrsforsikring? Et almindeligt spørgsmål, som kæledyrsejere stiller, når de handler efter en kæledyrsforsikring, er, om de eksisterende forhold er dækket. Spørgsmålet kommer oftest op, når en hund eller kat bliver syg eller diagnosticeret med en tilstand, der resulterer i en stor dyrlægretning, og derefter en kæledyrsejer ønsker at overveje kæledyrsforsikring for at undgå fremtidige dyrlægeregninger.
Læs Mere
Holde dit kæledyr sundt

Coyotes i vores kvarterer: Deres indflydelse på hunde og katte

Da jeg voksede op i Central Ohio, hørte jeg coyoter tjæle hver uge ... på TV Westerns, det er. Jeg er temmelig sikker på, at det var den samme coyote-optagelse til alle de forskellige shows. Tingene har ændret sig i de sidste par årtier. Jeg hører nu coyoter hylende på min egen ejendom, og jeg har hørt coyoter dræbe fawns og kaniner ikke langt fra min bagerste veranda.
Læs Mere